PROZORI

PVC stolarija REHAU

rehau-logo

REHAU EURO DESIGN 70

Sistem profila REHAU EURO-DESIGN 70 je napravljen od visokokvalitetnog materijala. Materijal RAU-PVC je veoma otporan na atmosferske uticaje, lak je za održavanje i doprinosi čuvanju vaše kuće.


REHAU GENEO

GENEO je energetski najbolji sistem prozorskih profila, sistemske dubine 86mm, koji trenutno postoji na tržištu.


REHAU SYNEGO

Novi REHAU SYNEGO prozori su idealni za uštedu. U poređenju sa standardnim prozorima na tržištu, prozori SYNEGO pružaju i do 50 % bolju toplotnu izolaciju.


Aluminijumska stolarija ALUMIL

alumil-logo

KARAKTERISTIKE ALUMINIJUMA

Aluminijum se odlikuje velikom črstinom i statičkim moćima, pa je na osnovu tih karakteristika pogodan za izgradnju velikih konstrukcija! Kod aluminijumskih profila postoji čitav spektar boja koje se određuju preko RAL karte i to je takozvana plastifikacija aluminijumskih profila.

U ponudi postoji i eloksaza aluminijuma, čije se boje kreću od prirodne boje aluminijuma,odnosno sive, pa do crne boje. Aluminijumski profili mogu biti sa termoprekidom i bez termoprekida.

ALU SA TERMIČKIM PREKIDOM

Kod aluminijumskih profila sa termoprekidom postoji termički prekid koji je napravljen od tvrdog polivinilhlorida, odnosno od materijala koji se koristi u proizvodnji PVC profila. Glavna osobina termoprekida leži u izolaciji profila, što znači da usled promena klimatskih uslova neće dolaziti do tzv. znojenja profila.

U našoj ponudi postoji nekoliko debljina termoprekida, koje se krecu od 15 mm do 22 mm.

ALU BEZ TERMIČKOG PREKIDA

Aluminijumski profili bez termoprekida su tzv.”hladni“ profili iz razloga što nemaju termički prekid.

Samim tim što nisu obezbeđeni termičkim prekidom, imaju lošiju izolaciju pa se uglavnom koriste za pravljenje unutrašnjih elemenata,kao sto su:

• pregradna vrata,
• sobna vrata,
• fiksni elementi,
• pregradni zidovi.

Alu drvo ELVIAL

elvial_logo

Osnovne karakteristike sistema XCLUSIVE 87 Natural

lnovativni termo-sistem Auminijum-Drvo sa izvanrednim performansama i izuzetnom estetikom.

Serija 87 pripada grupi EL VIAL sistema XCLUSIVE i idealna je za zahtevne projekte. Jedinstvena je u svojoj kategoriji, i nudi:

  • Maksimalnu energetsku efikasnost
  • Masivnu konstrukciju sa dugotrajnom funkcionalnošću
  • Besprekoran dizajn aluminijumskog profila u kombinaciji sa prirodnim drvetom

Glavne prednosti sistema

  • Apsolutna sigurnost postignuta višestrukim sistemom za zaključavanje Multilock.
  • Postavljanje drvenih profila na aluminijumske uz koriscenje specijalno dizajniranih komponenti koje ne dozvoljavaju direktan kontakt, čime se sprečava fenomen nekompatibilnosti materijala.
  • Nizak termalni kapacitet drveta u kombinaciji sa odličnom termo izolacijom aluminijumskih profila garantuje minimalni gubitak toplote i odsustvo kondenzacije.