Alumil podizno klizni sistemi – sve prednosti na jednom mestu

podizno klizni sistem Alumil

Za svetao i moderan dom, ali i sofisticiranu kompaniju i vašu kancelariju neophodni su podizno klizni sistemi Alumil. Upoznajemo vas sa njihovim prednostima, kako bi za sebe izabrali najbolje!

Alumil je evropska kompanija za koju se zahvaljujući njihovoj profesionalnoj usluzi i kvalitetu proizvoda čulo širom sveta. Danas su preuzeli vodeću ulogu kada su u pitanju prostrani prozori, odnosno takozvani zidovi od prozora koji daju vašem domu, firmi ali i kancelariji sasvim novi pogled na svet. Zapravo ih oplemenjuju pozitivnom energijom, stvaraju opuštajuću atmosferu i kvalitet života stavljaju na sasvim novi nivo.

Podizno klizni sistemi Alumil čine prostor modernim i daju mu pozitivnu energiju

Moderne građevine širom sveta imaju specijalizovani stakleni zid kako bi svetlost obasjala prostorije. Do nedavno ovakvi prostori mamili su poglede, ali nisu bili dostupni za kuće i privatne objekte običnih ljudi. Danas, srećom, postoji kompanija Alumil koja izrađuje moderne staklene zidove, zahvaljujući kojim vaša kuća, ali i privatna firma i kancelarija dobija novi smisao.

Stručnjaci širom sveta naglašvaju važnost svetlosti za zdravlje čitavog organizma. Kada su prostorije dobro osvetljene potpuno se eliminiše šansa za psihičkim oboljenjima poput depresije, ali i anksioznosti koji prati svakog drugog čoveka u Evropi. Vaše koža u toku radnog vremena dobija dovoljne količine D vitamina i odlaže se proces starenja i nastanak dubokih bora. Kako sve manje vremena provodimo u prirodi podizno klizni sistemi Alumil spasiće nas od negativne energije, jer kada telo ima dovoljno svetlosti ono proizvodi hormone sreće u većoj dozi.

Naravno, svetao prostor unutar vaše dnevne sobe prija i mališanima, ali i smiruje starije generacije. Moći ćete da se opustite i uživate u danu pred vama uz najmoderniji enterijer!

Podizno klizni sistemi Alumil su potpuno sigurni

Kompanija Alumil je dugi niz godina na tržištu zahvaljujući kvalitetu svojih podizno kliznih sistema koji pre svega garantuju sigurnost kupcima. Najpre se podizni sistem uklapa uz konstrukciju vaše kuće, odnosno soba u kojim želite da ga ugradite. Stručnjaci će vam izaći u susret i ispuniti sve vaše želje, tako da dobijete svetlu i modernu prostoriju. Njihova profesionalnost najviše se vidi prilikom ugrađivanja podizno kliznih sistema u kancelarije gde vodimo bitku sa uski prostorom. Ujedno ovi sistemi sprečavaju osećaj klaustrofobičnosti u uskim hodnicima firmi i zaposlenima daju dodatnu energiju i volju za rad.

Izrađeni su od potpuno sigurnog materijala koji je neprobojan, otporan na vremenske uslove, ali i različitu upotrebu sile. Dakle, ne morate da se plašite lopova ili bilo kakvih drugih nepredviđenih okolnosti u svom domu ili poslovnom objektu. Radi se o neprobojnim materijalima koji će vas služiti godinama u napred.

Podizno klizni sistemi Alumil garantuju izolovanost zvuka i toplotu u toku zimskih dana

Prostorije će uz Alumil podizno klizne sisteme izgledati prostranije i pozitivnije, ali će biti jednako tople kao i sa klasičnim zidom. Podizno klizni sistemi Alumil dizajnirani su tako da ne probijaju hladan vazduh i ne dovode ga unutar kuće. Očuvaće toplotu vaših prostorija u toku zimskih dana.

Tokom leta neće unositi dodatnu toplotu u vaš dom, naprotiv prostorije će biti zaštićene od negativnih UV zraka i održaćete unutar njih prijatnu temperaturu. Ono što je ovu kompaniju izdvojilo od konkurenata jeste potpuna izlovanost zvuka. Zvuk se ne prenosi preko staklenih zidova tako da svi razgovori ostaju u prostoriji.

Obožavani su širom Evrope jer podizno klizni sistemi Alumil omogućavaju privatnost u kući, ali i poslovnim objektima

Prilikom kupovine podizno kliznog sistema Alumil možete birati između različitih stakala, u zavisnosti od prostora u koji ih ugrađujete. Ukoliko želite da modernizujete kafić, preporučuju se providna stakla dok se za kancelarije preporučuje doza privatnosti.

Nudi se opcija stakala koja vašim zaposlenim unutar zgrade pruža pogled ka napolje, ali klijentima i prolaznicima stvara iluziju ogledala. Oni vide sebe na odrazu vaše zgrade sebe, mogu da naprave selfi dok su zaposleni su potpuno zaštićeni od pogleda javnosti. Ovakav sistem privatnosti obožavan je i priliko dizajniranja dnevnih soba unutar kuća širom sveta!

podizno klizni sistem Alumil SMARTIA S560

Toplotno izolovani podizno klizni sistem Alumil SMARTIA S560

SMARTIA S560 je robustan podizno-klizni sistem koji obezbjeđuje visoke termičke performanse, fleksibilnost i idealan je za velike otvore.

Prednosti podizno klizni sistem Alumil SMARTIA S560

  • Veoma jednostavna upotreba i visoka funkcionalnost
  • Značajna ušteda energije zahvaljujući energetskoj efikasnosti sistema
  • Osećaj prirodne svjetlosti zahvaljujući dizajnu – veoma velikim dimenzijama otvora
  • Povećan nivo bezbjednosti
  • Povećana zvučna izolacija
  • Moderan dizajn
  • Povećana statička opterećenja i funkcionalnost u slučajevima ozbiljnih vremenskih uslova

Možete da izaberete opciju u skladu sa potrebama i željama, uz savete stručnjaka kompanije Profiplast.

Možete nas kontaktira se putem telefona 011 271 74 70 ili nam poslati mejl na office@profiplast.rs, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku poslati svoje stručnjake na teren.

Ispunićemo vaše želje i potrebe, stvarajući prostor iz snova!