ALURIS aluminijum drvo sistemi

muskarac-govor-prozori

PROFIPLAST je firma koja vam nudi sve na jednom mestu.

Kod nas klijent je u centru pažnje!

Svako ko ceni i traži vrhunski kvalitet, kao i savršenu izradu, firma Profiplast je tu da udovolji zahtevima klijenata, vodeći računa o svakom detalju.

Prozori i vrata su među najčešće na istaknutim delovima kuće, ili stana. Kiša i vetar, kao i velike fluktuacije u temperaturi, neće vam stvarati problem jer, aluminijum je dokazano više otporan na vremenske uslove od plastike, ali omogućuje i lepe strukture u bilo kojoj boji.

Vaš izbor će uticati na trajnost, energetsku efikasnost, održavanje i još mnogo toga.

Mi Vam svakako predlažemo da razmotrite ovu kombinaciju aluminijum drvo stolarije, jer uz sve pogodnosti, povećaće i vrednost vašeg doma.

Aluminijum Drvo stolarija, kombinacija prozora i vrata, kao i instalacija, naša su briga.

Aluminijum stolarija

Ako gledate na prozor od aluminijuma, ili pak drveta iz sobe, imaćete osećaj udobnosti, topline, ali i trajnosti. Najvažniji razlog korišćenja, kao i izrade aluminijumske stolarije je njihova lakoća.

U dužem vremenskom periodu ona se koristila za firme, ali zaštitni aluminijum profil na spoljnoj strani sve će se više koristiti, posebno kada je reč o stambenim zgradama.

Zbog svog izgleda, a on je veoma elegantan i ozbiljan, uklapa se u dizajn, kao i atmosferu poslovnih zgrada, ali tokom vremena stvari su se počele menjati i sve više se kombinacija aluminijum drvo koristi kod stambenih zgrada, budući da je aluminijum spolja prilagodljiv boji i izgledu fasade, a drvo unutar, vašem unutrašnjem dizajnu.

Okviri od aluminijuma postati su energetski efikasniji, a njihov dizajn menja izgled željenog izgleda zgrade. Bez posebnih zahteva za održavanje, kao i materijala koji ne korodira, takva stolarija može trajati godinama.

Drvo stolarija

Što se drveta tiče, zbog njegovog vizuelnog izgleda, sigurno je materijal koji se sa ničim ne može porediti.

Drvo ima odličnu toplotnu izolaciju i veliku trajnost; korišćen stotinama godina u izgradnji kuća. Drvo je obnovljivi resurs, osim toga on je i prirodni izolator. Uprkos uvođenju modernijih elemenata prozora, drveni prozori ostaju vrlo popularan izbor.

Drvo nudi konačnu estetsku fleksibilnost, budući da se mogu izrađivati od raznih vrsta drveta i nude toplinu i klasičnu eleganciju koju jednostavno ne možete dobiti s kompozitnim prozorima.

Za razliku od kompozitnih materijala, drvo ne privlači kondenzaciju.

Iako drveni prozori zahtevaju više održavanja u nekim klimatskim zonama, često će trajati duže od drugih vrsta prozora ako su dobro održavani.

ALURIS; Aluminijum drvo stolarija

alu-drvo-profil-Aluris

Kombinacija aluminijuma i drveta daje najbolje od oba materijala.

Vazduh između ova dva materijala, aluminijuma sa spoljne strane i drveta za unutrašnje, osigurava odličnu ventilaciju.

Profiplast ide u korak sa svetskim trendovima, uverite se i sami!

Kontaktirajte nas: 011 271 74 70 ili posetite naš salon: Pita Maravića 11a, 11210 Beograd