Dizajnirajte prozore po Vašoj želji

rehau-paleta-boja-prozora

Osnovan 1948. godine u Nemačkoj, REHAU nudi niz modernih, dvostrukih, staklenih i energetski efikasnih sistema za vaš dom.

Naša firma, PROFIPLAST, od samog nastanka, bavi se isključivo proizvodnjom i ugradnjom upravo PVC stolarije od priznatog nemačkog profila.

Kada razmišljate o prozorima, svesni ste činjenice da su prozori vidljivi, ljudi gledaju u njih i kroz njih. Gledanje kuća sa sličnim prozorima i provera CE certifikata, instalacijskog postupka i datuma isporuke oprezni su koraci sa vaše strane.

Razmotrite dugovečnost, estetski izgled i funkcionalnost. Nove inovacije takođe mogu uticati na vašu odluku.

Pvc je najjeftiniji, nudi širok spektar dobavljača i uopšteno veliki preokret. Dolazi u raznim bojama.

Dizajnirajte prozore prema sopstvenoj želji, bili oni mali, pravougaoni, okrugli ili nekog drugog oblika.

Prozori ne samo što će vašem domu dati puno svetla, udobnosti i povećati vrednost kuće ili stana, u isto vreme daju karakter vašem domu.

Vaš lični pečat daćete kroz mogućnost da osmislite prozore prema sopstvenom ukusu. U paleti boja, više od 220 boja, garantuje da vaša želja neće ostati neostvarena.

Osmislite prozore u vašoj omiljenoj boji, a mi smo tu da vas posavetujemo.

Domaćini često zanemaruju negativne posledice koje stari prozori i ulazna vrata mogu imati na njihovim domovima. Istrošeni prozori ne samo što će tražiti dodatna sredstva za komunalne troškove, već će umanjiti vrednost vašeg doma.

Prednosti zamenjene stolarije su višestruke:

  • Poboljšana udobnost

  • Povećana energetska efikasnost

  • Poboljšana sigurnost

  • Smanjena buka

  • Povećana vrednost

Kada je vreme da zamenite prozore ili vrata?

Ako primetite bilo koji od ovih problema s prozorima ili vratima, možda biste hteli razmotriti zamenu stolarije.

Boja stolarije: Boja ne samo da izgleda loše, ona takođe može pokazati starost prozora i vrata.

Prekomerna spoljna buka: Ako uviđate da čujete previše onoga što se događa izvan vašeg doma, neodgovarajuće ugrađeni ili nekvalitetni prozori i vrata mogu biti krivi za to.

Loše zatvaranje ili otvaranje: Zatvaranje prozora i vrata ključni su za održavanje udobnosti i energetske efikasnosti – ako su oštećeni ili slomljeni, obično je potrebna zamena. Prozori i vrata koja se teško otvaraju ili zatvaraju mogu uzrokovati gubitak energije i sigurnosni problem.

Loša izolacija: Imate gubitak enerije. Novi prozori i vrata čine vaš dom više izoliranim, a vaš sistem grejanja i hlađenja efikasnije štedi novac.

Kondenzacija na staklu: Ovo je još jedan potencijalni znak gubitka energije kada se zagrejani vazduh izbacuje i kondenzuje na hladnijim površinama prozora.

Teško je očistiti: Ako su prozori i vrata izrađeni od materijala koji se teško čisti, mogu vašem domu dati otrcani izgled – a novi proizvod će eliminisati tu mogućnost.

Izbor pravog izvođača radova za promenu stolarije

Zaposleni u PROFIPLASTU će vam pomoći da pronađete pravu vrstu prozora i vrata za potrebe vašeg doma, osiguravajući vam da savršeno odgovaraju vašem dizajnu. Ako odaberete pogrešnog izvođača za instalaciju prozora ili vrata, mnogi od navedenih problema verovatno će se ponavljati.

Stolarija mora biti tačno postavljena, ili će vlaga, buka i problem sa energijom i dalje biti prisutni.

PVC prozori i okviri imaju prednosti koje su nepobedive kada se porede sa drugim vrstama prozorskih profila, kao npr. Aluminijum drvo stolarija.

50% gubitaka toplote kuće dolazi iz zidova, podova i plafona, a ostalih 50% dolazi tačno od prozora.

Stepen izolacije zavisi i o vrsti stakala, njegovoj debljini i udaljenosti između ploča.

PVC profili koji se koriste, imaju moderan dizajn. To dodaje sofisticiranost i eleganciju gotovih proizvoda i omogućuje različite konfiguracije za unutrašnji dizajn kuće.

Za čišćenje prozora vrlo je preporučljivo koristiti sunđere i vlakna mekog tkiva i posebne sastojke koji lako uklanjaju prljavštinu s površine PVC profila; za kvalitetno pranje možete koristiti običnu sapunicu.

Korišćenje deterdženta s visoko abrazivnim elementima nije preporučljivo za plastične i staklene površine.

Za bolje i efikasnije čišćenje PVC prozora, pažljivo pročitajte uputstva i koristite preporučene deterdžente. U skladu s osnovnim pravilima održavanja PVC prozora, poslužiće vam više i bićete zadovoljni njihovim besprekornim izgledom.

Lako je dobiti ono što želite, jer mi u PROFIPLASTU imamo sve što je vama potrebno. Sa REHAU PVC-om bićete potpuno zadovoljni s najboljim materijalom za prozore koji novcem možete kupiti.

Bez obzira na vaš razlog za zamenu prozora, bilo da je to veća udobnost i energetska efikasnost, manje održavanje ili poboljšani izgled, ili sve gore navedeno, možemo vam pomoći pri odabiru savršenih prozora za zamenu, za rešavanje svih vaših potreba.

Želimo da se opustite u vašem domu, koji je zamenom stolarije postaje topliji i tiši.

Kontaktirajte nas:  011 271 74 70 ili nas posetite u našem salonu na adresi: Pita Maravića 11a