Kako napraviti pravi izbor PVC stolarije

Mi u Profiplastu znamo da je promena PVC stolarije u vašem domu, za vas veoma važna odluka, i ništa ne prepuštamo slučaju.

Stoga želimo da vam poželimo dobrodošlicu – „Dobro došli u novi svet – svet REHAU“.

Ako ste u potrazi za visokim kvalitetom proizvoda i izuzetnim servisom, ne gledajte dalje od REHAU, jer on je lider na tržištu. Ako je ikada bilo vreme da odaberete PVC onda je to upravo sada!

Više od 40 godina, tehnologija PVC-a je  dovela do toga da je proizvedena nova generacija lepog dizajna i trajnog kvaliteta. Tu je ceo niz stilova, boja i dizajna koji odgovaraju za svaku kuću.

Bilo je mnogo polemika oko proizvodnje, upotrebe, recikliranja i pitanja održivosti PVC-a. Cilj nam je stoga da vam pružimo što više informacija oko upotrebe PVC-a kao sigurnog, pouzdanog, ekonomičnog, održivog i recikliranog materijala.

Tvrdi se da je PVC nemoguće reciklirati. To jednostavno nije istina. PVC je idealan polimer za recikliranje, za razliku od mnogih drugih materijala PVC se može reciklirati jednostavno kao parčad otpadnog materijala i za ekstrudiranje u nove proizvode.

PVC je svestran i siguran materijal za moderan svet.

Kako napraviti pravi izbor i odabrati najbolju PVC stolariju

Kako bi doneli odluku koja će biti ona zbog koje nećete zažaliti, želimo da se upoznate sa našim radom. Od samog nastanka, naša firma se bavi isključivo proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije od priznatog nemačkog profila REHAU, kao i aluminijumske stolarije od grčkog profila ALUMIL. Dugogodišnjim poslovanjem, predvođena stručnim timom, firma Profiplast je postala jedna od priznatih firmi za projektovanje i montažu iste.

Zašto REHAU PVC STOLARIJA

Zašto smo se opredelili za proizvodnju i ugradnju PVC stolarije od priznatog nemačkog profila Rehau? Osnovana u Nemačkoj, Rehau je bila jedna od prvih firmi za proizvodnju i snabdevanje PVC prozora i vrata. Ima zasluženu reputaciju za vrhunski kvalitet i izradu.

Glavne prednosti odabira Rehau stolarije za vašu imovinu su:

  • Veliki izbor stilova prozora i vrata koje možete izabrati
  • Kombinacija elegantnog dizajna i visokog kvaliteta izrade
  • Toplotna izolacija
  • Ekološka ocena A, od BRE – British Research Establishment,
  • Prikladno za sve vrste i veličine zgrada, poslovnih objekata i kuća
  • Snažni, izdržljivi, za teške vremenske uslove,
  • Velika sigurnost kod provala
  • Visoka nivo zvučne izolacije
  • Vrlo jednostavno za čišćenje i održavanje.

Svakako za sve vas koji tražite vrhunski kvalitet, on se  ogleda u tome što će vaša stolarija izgledati kao nova godinama.

REHAU smanjuje nivo buke

Prozori i vrata od REHAU sistema će vam pomoći da slušate ono što želite, a pogotovo ukoliko su to mir i tišina. Jedna od najvažnijih benefita kod odabira REHAU PVC solarije je mir i tišina koju oni donose. Svi prozori i vrata iz sistema REHAU radikalno smanjuju spoljni nivo buke, tako da dvostruko staklo smanjuje nivo buke čak za polovinu.

Možete biti sigurni da ćete se osećati veoma dobro zaštićeni Rehau prozorima.

Sigurnost doma sa REHAU stolarijom

Ukoliko brinete i o sigurnosti vašeg doma, budite sigurni da vam upravo Rehau donosi najveću sigurnost za vaš dom. Njihovi sistemi za prozore i vrata urađeni su od najkvalitetnijeg  PVC-a, dizajnirani za pruženje krutosti i čvrstoće, omogućavaju najvišu efikasnost zaključavanja. Izbor REHAU-a donosi novi život i energiju svakom domu. Sa svojim izuzetnim kvalitetom izrade i visokim performansama proizvoda, život vam više neće biti isti.

Izbor prave firme za ugradnju REHAU PVC stolarije

Međutim, korišćenje najkvalitetnijih materijala je samo deo priče. Stručnost u instalaciji je bitan faktor i naš stručni, iskusni tim, je u potpunosti obučen za instalaciju svih vrsta prozora i vrata.

Prestižni međunarodni i domaći instituti za ispitivanje  su nam nakon detaljnih ispitivanja prozora izdali sertifikate. Sertifikati koje posedujemo su nam veoma bitni iz razloga što znači da smo našu proizvodnju doveli do savršenstva, gde nema mesta za grešku!

Uverite se i sami da ste izborom firme Profiplast za radove zamene stolarije izabrali firmu od poverenja, i da ste na pravom mestu.

Vi imate zahteve, mi imamo efikasan način da ih sve ispunimo!

Kontaktirajte nas: 011 271 74 70 ili na office@profiplast.rs.

Posetite naš izložbeni salon Zrenjaninski put 84r, 11210 Beograd.