Planirajte zamenu PVC stolarije i zakažite konsultacije

majstor-prozor-zamena

Za većinu vlasnika kuća ili stanova, donošenje odluke o zameni stolarije nameće se kao težak zadatak, naročito kada pomisle na majstore koji im moraju proći kroz kuću, kako bi završili taj obiman posao.

Bilo da menjate samo jedan deo prozora ili sve na kući ili stanu, to vam se može činiti zastrašujućim, ali mi u firmi PROFIPLAST vam možemo pomoći pri pronalaženju savršeno prilagođenog rešenja za vaš dom i učiniti da ovaj posao zamene traje najkraće moguće vreme.

Oči su prozori duše, a prozori su duša vaše kuće, stoga je veoma važno da donesete pravu odluku, najbolje rešenje, a to je REHAU.

Rehau prozori i vrata odgovaraju svakom stilu imovine, od tradicionalnih do savremenih. Više od četrdeset godina PVC prozorske tehnologije proizvelo je novu generaciju lepog dizajna i trajnog kvaliteta. Više niste ograničeni nedostatkom raznolikosti.

Ne samo da je Rehau vodeći tržišni lider u snabdevanju sistema za prozore i vrata od PVC-a, nego već više od 30 godina snabdeva sisteme podnog grejanja. Ali to je samo deo priče, njihov asortiman inovativnih polimernih proizvoda privlači globalno ugledne i velike firme kao što su BMW, Mercedes i Airbus. Bilo da se radi o industriji, konstrukciji ili najnovijoj automobilskoj tehnologiji, brend REHAU ističe nenadmašne performanse i tehničku izvrsnost.

Koji su razlozi za zamenu PVC stolarije kod vas?

Možda bi želeli:

 • Povećati energetsku efikasnot i imati niže troškove za grejanje
 • Smanjiti kondenzaciju i poboljšati udobnost
 • Zameniti prozore koji su istrošeni, slomljeni, zalepljeni
 • Poboljšati ili promeniti izgled vašeg doma
 • Iskoristiti novu tehnologiju
 • Smanjiti održavanje
 • Povećati svoju vrednost doma za daljnju prodaju

REHAU prozori

Kada su u pitanju REHAU prozori, oni nude visoku tehnologiju za najviši komfor, uštedu troškova grejanja ili hlađenja i ostavljanja buke, tamo gde bi i trebala biti: na ulici.

Iako vrata i prozori igraju važnu ulogu u estetici vašeg doma, unutra i spolja, visoko mesto zauzimaju i u sigurnosti vašeg doma i porodice. Stoga zaslužuju da donesete ispravnu odluku, i da se obratite profesionalcima u tom poslu.

Bez obzira na to za šta ste zainteresovani, kad je u pitanju zamena stolarije, Profiplast vam nudi lepe, energetski efikasne prozore i vrata koji će izgledati sjajno u vašem domu. S našim izborom stilova, boja, roletni i komarnika, nudimo vam mnogo mogućih kombinacija za repliciranje bilo kojeg arhitektonskog stila – ili stvaranja nečeg potpuno novog.

Sada počnite planirati zamenu stolarije i zakažite konzultacije o tome.

S prozorima izrađenim od REHAU profila toplina ostaje izvan vašeg doma – zahvaljujući njihovim vrlo dobrim toplotnim izolacijonim svojstvima. To će vam omogućiti ne samo prijatnu životnu klimu, već i sniziti račune za hlađenje od klimatizacije i značajno smanjiti emisiju CO2 .

Protiv rasta cena energenata, ne možete učiniti ništa, ali kod vaše potrošnje energije svakako možete mnogo.

Loše izolovani prozori troše energiju, a to plaćate vi. Uz naše prozorske sisteme, možete svoju potrošnju energije staviti pod kontrolu.

Visoka izolacija osigurava nisku potrošnju energije – do 76% manje energije od starih prozora. Definitivno plus za vaš novčanik!

Upoznajte se sa  početkom nove štednje prozorima REHAU i donesite pravu odluku, kako bi se značajno smanjila potrošnja energije i uštedeo novac. Profesionalna ugradnja je posebno važna za vaše prozore. Samo ako su vaši prozori u potpunosti zatvoreni, oštećenja od vlage i buđi se mogu izbeći.

PVC prozori REHAU ne samo da su odlični za izvanredne energetske uštede, već i za:

 • zaštitu od provale

 • zvučnu izolaciju

Zaštita od provale sa REHAU prozorima

Što očekujete od svojih prozora? U našem širokom asortimanu pronaćićete upravo pravi sistem za vaš dom.

U svom domu trebali bi se osećati sigurno. Prozori REHAU nude optimalnu zaštitu od  provale – dostupni u raznim klasama zaštite, da bi bili  sigurni u svakom trenutku.

80% svih provala odvija se kroz lako dostupne neravne prozore i vrata. REHAU prozori nude individualne sigurnosne armature što ih čini nedostupnim za provalnika.

U više kod trećine od toga ostaje samo puki pokušaj provale, zahvaljujući sigurnosnoj opremi!

Zaštita od buke sa REHAU prozorima

Vaš dom je mesto za odmor i opuštanje. Svakodnevno ste okruženi bukom, koja dolazi spolja. REHAU prozori vam pružaju mir i opuštanje u vlastitom domu. To ne samo da povećava kvalitet života, već doprinosi uživanju u miru posvuda.

Buka nije samo neugodna, ona nas čini bolesnima ukoliko je dugotrajna. Jednostavno, vaš dom postaje utočište mira zatvorenim sistemom prozora Rehau. Zavisno o vašem životnom okruženju i buci možete odrediti zaštitu od buke pojedinačno za svaki prozor.

Rehau prozori su izdržljivi, otporni na vremenske neprilike i gotovo bez održavanja. Optimalna cena, ekstra glatka površina, osigurava minimalnu osetljivost na nečistoće, lako se čiste i daju dugoročno uživanje.

Prozori i vrata daju svakoj izgradnji jedinstven pečat. Uz široki raspon boja i više konfiguracija koje možete izabrati, naši prozori vizuelno poboljšavaju interijere i spoljašnjost bilo kojeg doma.

Visokokvalitetni spoj koji se koristi za stvaranje poznatog glatkog izgleda REHAU osigurava da prozori zadrže svoj neponovljiv izgled na neodređeno vreme. Folija koja se koristi na REHAU prozorskim sistemima posebno je formulisana kako bi zadovoljila čak i najintenzivnije UV zračenje, osiguravajući dugotrajne boje.

REHAU vrata i prozori se lako čiste s većinom komercijalno dostupnih deterdženata i neabrazivnih sredstava za čišćenje.

Rehau stolarija vam nudi zdravu klimu prostora i sveži vazduh – sa zatvorenim prozorima. Osećaćete se  dobro kod kuće, tj. živećete u prijatnoj i nadasve zdravoj atmosferi. Vlaga, štetne gljivice, buka prometa, alergeni, provalnici – sve to nema mesta u vlastitom domu.

 • 41% nemačke populacije ima problema sa buđi u svojoj kući. Glavni uzrok: nedostatak svežeg vazduha.
 • 20% nemačkog stanovništva ne mogu spavati s otvorenim prozorima zbog buke.
 • 80% svih provala odvija se kroz lako dostupne neravne prozore i vrata.

Rukovodeći se time, Rehau je našao rešenje za sve navedene probleme. A samim time i mi u Profiplastu za zahtevne kupce imamo pravo rešenje. Uverite se u naše reference.

PVC STOLARIJA REHAU

REHAU Euro-Design 70

Prozori sa markom REHAU Euro-Design 70 pružaju odličan ugođaj u vašem domu. Dobra toplotna izolacija i provereni REHAU standardi kvaliteta čine REHAU Euro-Design 70 ekonomski održiv prozorski sistem sa svestranom primenom.

Rehau GENEO

Rehau GENEO se smatra najboljim sistemom prozorskih profila, sistemske dubine do 86 mm, napravljen od visokotehnološkog materijala RAU-FIPRO, koji je sastavljen od umreženih staklenih vlakana koji se kod Geneo profila koristi u jezgru samog profila i time daje izuzetna stabilnost i otpornost na savijanje. Geneo prozorski profil sa tri dihtunga obezbeđuje najbolje izolacione karakteristike i garantuje dug radni vek.

REHAU SYNEGO

Novi REHAU SYNEGO prozori su idealni za uštedu. U poređ­enju sa standardnim prozorima na tržištu, prozori SYNEGO pružaju i do 50% bolju toplotnu izolaciju.

Energetski bilans je ključni parameter za kvalitet i vrednost vašeg doma. Mi u Profiplastu smo dugogodišnjim radom dobili ogromno poverenje klijenata, stoga vas pozivamo da nam se obratite, kako bi posao zamene stolarije izvršili najkvalitetnije i u najkraćem roku.

Pozovite nas: 011 271 74 70; ili nas posetite u našim prostorijama na adresi Pita Maravića 11a u Beogradu.