moderna-dnevna-soba-prozori

Prednosti Rehau stolarije

REHAU stolarija nudi niz modernih i energetski efikasnih prozorskih sistema za vaš dom. Rehau stolarija nudi visoki sjaj, modene linije i najveću moguću energetsku i akustičnu efikasnost.

Neke od prednosti izbora Rehau stolarije:

Jednostavnost održavanja je prednost Rehau stolarije

Prozori proizvedeni od REHAU profila sadrže jedinstveni spoj koji garantuje glatkoću, visok sjaj i izuzetnu otpornost na spoljne uticaje. To znači da će vaši novi prozori zadržati svoj netaknt izgled u godinama koje dolaze. Rehau prozori se nikada neće iskriviti ili istruliti.

Energetska efikasnost Rehau prozora

Izbor pravih zamenskih prozora može doprineti da vaš dom sačuva energiju i smanji troškove grejanja. Svi prozorski sistemi REHAU imaju energetsku “A” oznaku – što predstavlja najvišu energetsku ocena. REHAU prozorski sistemi mogu biti sa dvostrukim ili čak trostrukim staklom koje može drastično doprineti smanjenju buke.

Poboljšana sigurnost stolarije Rehau kao jedna od prednosti

Vaša sigurnost i sigurnost vašeg doma je na prvom mestu. Jedna od prednosti Rehau stolarije ke da su svi naši prozorski sistemi izrađeni su od najkvalitetnije plastike, te su dizajnirani da pružaju čvrstoću i snagu. Ručke najviših performansi, okovi i mehanizmi za blokiranje karakteristika su Rehau stolarije.

Akustična svojstva kao prednost

Dvostruko staklo je dobro poznato po svojoj sposobnosti da smanji spoljašnji bivo buke. Rehau prozori vam nude mogućnost izbora ugradnje dvoslojnih i troslojnih stakala koje će smanjiti nivo buke na minimum.

Kvalitet i izrada

Pored zadovoljavanja energetskih standarda, REHAU prozorski sistemi testirani su u skladu sa najvišim standardima na ‘teške’ vremenske uslove. Dobijanje takvog sertifikata podrazumeva testiranje svih komponenti, od proizvodnje profila, ispitivanja kvaliteta izrade, pa sve do stvarne instalacije.

Zainteresirani ste za ugradnju Rehau PVC stolarije? Pronađite autorizovanog Rehau partnera:

Firma Profiplast doo se bavi isključivo proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije od priznatog nemačkog profila REHAU već dugi niz godina i jedan je od autorizovanih Rehau partnera. Pozovite nas na: 011/27-17-470, 011/27-17-480 i 060/641-60-39.

U firmi PROFIPLAST gledamo na svakog kupca, kao jedinstvenog, a vaši zahtevi, koji se odnose na oblik, boju, materijal, uvek su različiti i stoga traže stručan odgovor koji vam je naša firma uvek spremna osigurati.

Zašto kupci trebaju koristiti proizvode REHAU? Odgovor je vrlo jednostavan …najbolji su!

Vreme je da osetite razliku, da doživite osećaj REHAU proizvoda koji ćemo doneti u vaš dom – sigurni smo da nećete zažaliti!

Moderna stolarija, iskusni partner REHAU, može da odgovori uvek na različite izazove od početne ideje do uspešne realizacije. Zamena prozora i vrata ne samo što će poboljšati izled vaše imovine, nego će trajati godinama i poboljšati energetsku efikasnost i pomoći da uštedite na računima za grejanje.

Ako se odlučite za REHAU, znajte da ste u sigurnim rukama.

Najvažnije prednosti REHAU stolarije

Jedna od najvažnije prednosti odabira zamenske PVC stolarije je mir i tišina koje oni donose. Svi sistemi REHAU prozora i vrata mogu radikalno smanjiti nivo buke.

Ukoliko su prozori lošeg kvaliteta gubimo osećaj udobnosti, moguća je pojava kondenza i buđi, ali i gubljenje energije kroz prozore.

Možete biti sigurni da ćete se osećati sigurno i zaštićeno sa REHAU PVC prozorima i vratima.

Jedna od veoma važnih stvari kada se odlučite za promenu vrata i prozora jeste da vodite računa o sigurnosti. Sigurnost za vas i vaš dom je svakako na prvom mestu.

Svi naši prozori i vrata izrađeni od najkvalitetnije PVC, te su dizajnirani da pružaju čvrstoću i snagu. To najviše omogućuju ručke, okovi i mehanizmi za blokiranje.

REHAU PVC prozori i vrata trebaju vrlo malo održavanja, a njihovo čišćenje je veoma jednostavno, zbog karakteristične glatke površine, koja ne upija prašinu. Zaprljani okviri mogu se očistiti toplom vodom i deterdžentom za pranje posuđa. Abrazivna sredstva za čišćenje treba izbegavati, kako ne bi oštetili okvir.

Dvostruki prozori su dizajnirani tako kako bi se zatvorili vrlo čvrsto i štedeli energiju u normalnim okolnostima, te sprečili kondenzaciju.

Dvostruko staklo je dobro poznato po svojoj sposobnosti da smanji spoljašnji nivo buke i novi prozori proizvedeni od REHAU profila vam mogu pomoću u tome da nivo razine buke maksimalno smanjite.

Dodatnom ugradnjom roletni i komarnica, dobijate dodatnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Zamenski prozori proizvedeni od REHAU profila sadrže jedinstveni spoj koji garantuje da će vaš novi prozori zadržati svoj netaknuti izgled za godine koje dolaze.

To takođe znači da se oni nikada neće iskriviti ili istrunuti i, naravno, nikada neće trebati farbanje.

profi-plast-logo

Firma Profiplast doo se bavi isključivo proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije od priznatog nemačkog profila REHAU već dugi niz godina i jedan je od autorizovanih Rehau partnera. Pozovite nas na: 011/27-17-470, 011/27-17-480.