PROFIPLAST
ime koje znači kvalitet i sigurnost

profiplast
  1. Jeste li već proverili svoju kućnu izolaciju?

  2. Energetski troškovi i dalje vam rastu?

  3. Konkretno, prozori koji su stariji od 20 godina često propuštaju!

Znatan deo troškova može se smanjiti uz efikasnu izolaciju!

Shvatili ste da više nemate kuda, morali ste doneti odluku o zameni dotrajale stolarije. Sada je upravo vreme za to!

Pred dilemom ste koga da angažujete oko tog posla, jer ipak promena stolarije nije za kratko vreme, već za dug period. Morate dobro da razmislite i stavite kalkulaciju za papir, preko cena do kvaliteta same stolarije. Razmislite o onoj engleskoj izreci: „Nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari“.

Cena stolarije svakako igra veliku ulogu u izboru, ali ne i presudnu.

Na prostoru Srbije ima mnogo firmi koje vrše proizvodnju i ugradnju stolarije, pa je veoma važno da znate poreklo PVC ramova, kao i to da li oni zadovoljavaju kvalitet, da li imaju potrebne ateste i standarde.

Raspitajte se da li je firma koju želite da angažujete registrovana u APR-u, koliko dug period se bavi ovim poslom i pogledajte njihove reference.

Ono što vas još dodatno interesuje to je svakako ko vrši demontažu stare stolarije, da li se ona odvozi od strane firme koju ste angažovali, koliko vremena je potrebno da vam se stolarija isporuči.

Na sva ova pitanja pozivom firme Profiplast dobićete zasigurno zadovoljavajući odgovor i ukazati nam poverenje.

PROFIPLAST d.o.o.

Firma Profiplast je osnovana 2001. godine kao SZR, da bi svojim radom i ulaganjima uspela da napreduje i tokom 2004. godine dobila status društva sa ograničenom odgovornošću.

Od samog početka firma se isključivo bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije od priznatog nemačkog profila REHAU, kao i aluminijske stolarije od grčkog profila ALUMIL.

Danas, predvođena stručnim timom za projektovanje i montažu, firma PROFIPLAST je priznata firma za proizvodnju i ugradnju fasadne stolarije. Pruža rešenja koja predstavljaju izuzetnu kvalitetu, performanse i vrednost za uloženi novac.

Udruženi sa vodećim dobavljačima kako bi na vaša vrata doneli svetsku klasu, rešenja PVC, koja će vam se svakako svideti.

Naša predanost pružanju najboljih usluga, vodi kroz korišćenje nemačkih profila.

REHAU I ALUMIL SERTIFIKATI

Ono što firmu Profiplast svakako izdvaja iz plejade mnogih firmi koje se bave istom delatnošću je dodela sertifikata od prestižnih međunarodnih i domaćih instituta, koji su veoma bitni za naš rad:

  • Sertifikat IFT ROSENHEIM, Nemačka, za ispitivanje prozora koji je napravljen od REHAU petokomornog (EURO 70) sistema sa dvoslojnim paketom stakla 4+16+4 niskoemisiono punjeno gasom argonom
  • Sertifikate Instituta za ispitivanje materijala ad. Beograd – IMS, za ispitivanje prozora koji je napravljen od REHAU šestokomornog (EURO DESING 86 PLUS) sistema sa dvoslojnim niskoemisionim  staklima 4+16+4  punjenim gasom argonom, kao i ispitivanje sa troslojnim niskoemisionim staklima 4+16+4+16+4  punjenim gasom argonom
  • Sertifikat Instituta za ispitivanje materijala ad. Beograd – IMS, za ispitivanje prozora koji je napravljen od ALUMIL profila serije 11000 sa termo mostom i sa dvoslojnim niskoemisionim staklima 4+12+4 punjenim gasom argonom.

Upravo dobijeni sertifikati ukazuju na to da smo proizvodnju doveli do savršenstva, gde nema mesta za grešku. Stekli smo uslove za dobijanje CE znaka i time obezbedili nesmetan izvoz naših proizvoda u zemlje članice Evropske unije, i za vas to će značiti da dobijate prozore vrhunskog kvaliteta.

Preduzeće PROFIPLAST doo poseduje sertifikate:

ISO 9001 – Sistem menadžmenta kvalitetom

ISO 14001 – Sistemi menadžmenta zaštitom životne sredine

OHSAS 18001 – Sistem menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu

Tim firme Profiplast vrši demontažu i odvoz stare stolarije, prema dogovoru sa klijentima, i ima najkraći rok za isporuku nove.

Zašto REHAU stolarija?

Zašto se firma odlučila za Rehau profile, jasno je ukoliko vam damo do znanja da je Rehau svetski lider u polimernim rešenjima. Nemački brend je poznat po vrhunskim performansama i prepoznatljivom dizajnu.

Kombinacija najsavremenije tehnologije i stila postavila ih je kao lidere na tržištu sa ogromnim iskustvom.

Rehau je reč koja vam daje sve, od prozora do vrata koja dolaze u svim oblicima, veličinama i stilovima. Izbor je svakako vaš, ali kvalitet ove PVC stolarije znači da će trajati godinama.

REHAU radikalno smanjuje buku

Ne samo šta možete videti razliku, možete je i čuti. Jedna od najvažnijih prednosti odabira upravo Rehau je radikalno smanjenje buke u vašem domu.

Sigurnost sa REHAU stolarijom

Takođe, osećaj sigurnosti je najvažniji. Rehau sistemi prozora i vrata izrađeni su od najkvalitetnijih PVC i dizajnirani tako da osiguravaju čvrstoću i omogućuju ugradnju mehanizama za zaključavanje najviših performansi.

REHAU ekološko rešenje

Za Rehau, predanost smanjenju emisije ugljenika je jasan i konstantan cilj. Odabirom Rehau možete biti sigurni da odabirete ekološki prihvatljivo rešenje.

REHAU garancija

O samoj garanciji dovoljno je reći da stolarija proizvedena u Nemačkoj mora da ispunjava vrlo stroge kriterijume, garantni rokovi su određeni zakonom. Za proizvodnju se koristi najkvalitetniji materijal i REHAU sarađuje isključivo sa proizvođačima prozora sa iskustvom.

Sagledate sve informacije i kontaktirajte nas još danas za besplatnu konsultaciju.

Ljubazno osobe naše firme odgovoriće na sve vaše upite, potrebno je samo da nas pozovete ili zakažete uzimanje mera za vašu stolariju, jer ono je besplatno.

Prednosti koje će vas sigurno osvojiti: toplotna izolacija; tehnika višekomornih profila; dvostruko ostakljenje koje osigurava da temperatura zgrade ostaje konstantna i štedi novac; sigurnost; osećaćete se ugodno i zaštićeno od vetra, kiše, prašine; zaštita od buke; lako čišćenje; trajnost mnogo godina, itd.

Sigurnost je dobar osećaj, razmislite o tome!

Stvorite nove životne prostore sa REHAU prozorima i vratima.

KONTAKTIRAJTE NAS: 011 271 74 70