terasna-vrata

PVC vrata REHAU

Zašto izabrati PVC vrata REHAU? REHAU je vodeći proizvođač PVC profila. Njegova jedinstvena rešenja obuhvataju posebno konstruisan dizajn koji kombinuju oblik sa funkcionalnostima bolji od bilo čega što ste ikada videli. Dakle, REHAU predstavlja je sa jedne strane moderno i genijalno rešеnje, a sa druge strane atraktivan i izdržljiv proizvod.

Sa praktičnih i estetskih razloga PVC vrata REHAU vam omogućavaju savršenu funkcionalnost i moderan dizajn.

Francuska REHAU PVC vrata

REHAU nudi širok spektar mogućnosti kada je potreban veliki otvor za povezivanje unutrašnjosti i spoljašnjosti doma. Tzv. Francuska REHAU PVC vrata pružaju veliku estetiku, trajnost i energetski su efikasna. REHAU francuska vrata nude spektar boja i završnicu tako da odgovaraju bilo kojim zahtevima.

Inline klizna PVC vrata REHAU

Takođe, jedan od načina za povezivanje unutrašnjost zgrade prema spolja kada su u pitanu veliki okviri – REHAU nudi inline klizna vrata. Klizna PVC REHAU vrata pružaju estetiku i trajnost i izuzetno su energetski efikasana. REHAU klizna vrata će zadovoljiti sve vaše zahteve, nudeći široku raznovrsnost stilova i funkcionalnosti.

REHAU PVC vrata nude niz prednosti, od lakog održavanja, izbora boja kojima nikada nije potrebno farbanje i viši nivo sigurnosti.

profi-plast-logo

Firma Profiplast d.o.o. bavi se isključivo proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije od priznatog nemačkog profila REHAU. Kako bismo vam otklonili sve nejasnoće, naš komercijalni tim koji je obučen, usavršen i upućen u svaki detalj naših proizvoda stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Kontakt tel: 011/27-17-470, 011/27-17-480 i 060/641-60-39.