REHAU roletne i komarnici

stolarija-montaza-majstor

SISTEM ROLETNI REHAU COMFORT – DESIGN PLUS

Odluka o izboru roletni jeste još jedna od odluka koja se očekuje od vas kad je u pitanju gradnja nove ili rekonstrukcija stare kuće ili stana.

Kao i uvek mi u Profiplastu možemo da vam ponudimo inovativan sistem roletni REHAU COMFORT-DESIGN PLUS, kao pravi izbor.

Ovaj sistem ima brojne prednosti.

Kao prvo, predstavlja razumnu i isplativu investiciju, dajući brojne mogućnosti oblikovanja vaših prozora. Odlikuje se prvenstveno odličnom toplotnom izolacijom, zvučnom izolacijom do klase 4, daje zaštitu od sunca, ali i neželjenih pogleda spolja, mogućnost ugradnje komarnika, kao i otpornost na spoljašnje uticaje i pre svega dugotrajnost.

Izbor ovog sistema roletni daje vam viši kvalitet stanovanja, samim time i vrednost vaše kuće ili stana je veća. Svojom dobrom zvučnom izolacijom značajno doprinosi smanjenju buke. Spuštene roletne u toku letnjih meseci predstavljaju zaštitu od topline, dajući prijatnu svežinu u vašem domu. Vazdušni prostor između prozora i spuštene roletne daluje kao odličan izolator. REHAU Comfort-Design Plus ispunjava najstrožije zahteve toplotne izolacije na bazi pooštrenih kriterijuma DIN 4108-2, štedi energiju i čuva okolinu.

Sigurnost je jedna od stvari na koju gotovo uvek obraćamo pažnju. Spuštene roletne daju dodatnu zaštitu od provalnika.

Položaj roletni se može podešavati, doprinoseći prijatnoj atmosferi u vašem domu, čuvajući vašu privatnost.

Integrisani rolo komarnici

Lako rukovanje i funkcionalnost odlikuje rolo komarnike. Mrežica je integrisana u rolo kutiju i može se brzo zameniti. Vođice i završna lajsna imaju specijalne četkaste dihtunge, koji dodatno brane prolaz insektima.

Rolo profili su savremena zaštita svakog doma, predstavljajući zaštitu od sunca, pogleda i insekata.

REHAU Vam nudi rolo kutije u širokom spektru boja, tako da možete izabrati onu koja najviše odgovara Vašem ukusu i koja će se najbolje uskladiti sa ambijentom vašeg prostora. Za rukovanje roletnama stoje vam na raspolaganju tri vrste pogona:

  • pogon sa kaišem
  • pogon kurblom
  • elektromotorni pogon.

Za sve tri vrste pogona zajedničko je veoma lako rukovanje.

Budući je postupak skidanja komarnika komplikovan, najjednostaviji način da se komarnik opere je sunđerom i krpom. Materijal od kojega je komarnik napravljen otporan je na vodu. Na jednostavan način obrisaćete komarnik sa unutarašnje strane stana, poželjno je da to učinite vodom, izbegavajući sve što nagriza materijal od kojeg je komarnik napravljen.

Ukoliko ste promenili stolariju, i roletne i komarnici mogu se naknadno ugraditi, a najisplatljijije će sigurno biti ukoliko u isto vreme stavljate i jedno i drugo.

Za ukrašavanje enterijera, u ponudi je veliki izbor unutrašnjih prozorskih dasaka za lepši izgled vaših prozora. Takođe, u našoj firmi nudimo i veliki izbor spoljnih aluminijumskih okapnica koje vašoj zgradi daju lepši izgled.

Profiplast vam nudi brzu montažu, a profesionalna ugradnja, vrhunski servis i sigurnost u svakom pogledu su zagarantovani.

Ako Vam trebaju roletne – tada Vam svakako trebaju roletne REHAU Comfort-Design Plus.