SERTIFIKATI

ift_sertifikat

Sertifikat IFT ROSENHEIM

Prestižni medjunarodni I domaći instituti za ispitivanje  su nam nakon detaljnih ispitivanja prozora izdali sertifikate. Sertifikate koje posedujemo su nam veoma bitni:

-Sertifikat IFT ROSENHEIM, Nemačka, za ispitivanje prozora koji je napravljen od REHAU petokomornog (EURO 70) sistema sa dvoslojnim paketom stakla 4+16+4 niskoemisiono punjeno gasom argonom

-Sertifikate Instituta za ispitivanje materijala ad. Beograd-IMS,  za ispitivanje prozora koji je napravljen od REHAU šestokomornog (EURO DESING 86 PLUS) sistema sa dvoslojnim niskoemisionim  staklima 4+16+4  punjenim gasom argonom, kao i ispitivanje sa troslojnim niskoemisionim staklima 4+16+4+16+4  punjenim gasom argonom

-Sertifikat Instituta za ispitivanje materijala ad.Beograd-IMS, za ispitivanje prozora koji je napravljen od ALUMIL profila serije 11000 sa termo mostom I sa dvoslojnim niskoemisionim staklima 4+12+4 punjenim gasom argonom.

Zašto nam je bitan sertifikat?

Dobijanje sertifikata Instituta IFT ROSENHEIM, nam je jako bitno iz razloga što znači da smo našu proizvodnju doveli do savršenstva, gde nema mesta za grešku!
Isto tako nam je bitno dobijanje sertifikata, čime smo stekli uslove za dobijanje CE znaka i time obezbedili nesmetan izvoz naših proizvoda u zemlje članice Evropske unije!
Za vas dobijanje sertifikata znači da cete dobijati prozore vrhunskog kvaliteta, sa nemogućnošću propuštanja kiše, vetra i drugih klimatskih nepogoda Za vreme usavrsavanja proizvodnje pvc i aluminijumske stolarije usvršavali smo i naše poslovanje.

Preduzeće PROFIPLAST doo poseduje sertifikate:

  • ISO 9001 – Sistem menadžmenta kvalitetom
  • ISO 14001 – Sistemi menadžmenta zaštitom životne sredine
  • OHSAS 18001 – Sistem menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu

Sertifikate možete preuzeti klikom na sledeće linkove: