Zašto REHAU pvc stolarija?

momak-devojka-zagrljaj-prozor

REHAU PVC stolarija predstavlja kombinaciju najmodernije tehnologije i stila, a rezultat je izuzetan kvalitet. REHAU je Nemački brend poznat po vrhunskim performansama i prepoznatljivom dizajnu. Kompanija REHAU osnovana je davne 1948. godine u uspešno posluje u više od 150 zemalja.

REHAU PVC stolarija i održavanje

Prozori i vrata su veoma praktični za održavanje. REHAU prozori i vrata štede vreme i novac. Oni ne zahtevaju peskiranje, farbanje i lakiranje, nikada se ne deformišu i ostavljaju vam vremena da uživate u vašem slobodnom vremenu.

Da biste uklonili prašinu koristite meku krpu i standardno sredstvo za čišćenje.

REHAU stolarija smanjuje nivo buke

Sa REHAU stolarijom ne samo da se vidi razlika, nego je možete i čuti. Jedna od najvažnijih prednosti kod izbora stolarije je mir i tišina koju donosi REHAU. Svi REHAU sistemi prozora i vrata radikalno smanjuju nivo buke.  Takođe, REHAU brine o sigurnosti vašeg doma. REHAU sistemi izrađeni su samo od najkvelitetnija PVC stolarije i dizajnirani da omoguće krutost i snagu, a sami mehanizmi obezbeđuju najviše performanse.

Ušteda energija uz REHAU stolariju

Poštujući najviše standarde za uštedu energije, svi REHAU sistemi su testirani i ispunjavaju najviše standarde. Visoka izolacija REHAU prozora i vrata dovodi do 35% boljih performansi uštede energije u odnosu na alternetivne materijale.

Firma Profiplast d.o.o. bavi se isključivo proizvodnjom i ugradnjom PVC stolarije od priznatog nemačkog profila REHAU. Kako bismo vam otklonili sve nejasnoće, naš komercijalni tim koji je obučen, usavršen i upućen u svaki detalj naših proizvoda stoji vam na raspolaganju za sva vaša pitanja. Kontakt tel: 011/27-17-470, 011/27-17-480 i 060/641-60-39.